ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κακουρίδης-Μίταλας: Σούπερ εμφανίσεις στο Πανελλήνιο

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται , απέδειξαν για μια ακόμα φορά οι αθλητές του Smash, Θάνος Κακουρίδης και Γιώργος Μίταλας στο Πανελλήνιο τουρνουά τένις .

 

Μπάγερν Ρεάλ  

Ο Θάνος στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών έκανε 3 νίκες στα προκριματικά και μία στο κυρίως ταμπλό. Κέρδισε τους: Βασιλακάκο (Περιστέρι), Δασκαλάκη (Αγ. Αναργύρους), Αριδά (Μαραθώνα), Δημητρίου (Παπάγου) και ηττήθηκε από το Λοιζά (Γουδή) στη φάση των 16 καλύτερων.

Ο Γιώργος στην κατηγορία αγόρια κάτω των 10 ετών επίσης έκανε 3 νίκες στα προκριματικά και 2 στο κυρίως ταμπλό φτάνοντας έτσι στη φάση για τους 8 καλύτερους του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Κέρδισε τους : Ματζοράκη (Σούδα), Ποδαρόπουλο (Παπάγου), Χατζηνικολάου (Μαραθώνα) Κοντοπυράκη (Σύρο), Παναγόπουλο (Μαραθώνα) και ηττήθηκε από το Ντάνο (Γουδή).

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές για την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις. Επόμενος αγωνιστικός στόχος και των 2 παιδιών το Ενωσιακό κάτω των 12 ετών στην Καλαμάτα .

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων