ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

1o τουρνουά κάτω των 10 ετών στο Smash

Ολοκληρώθηκε το 1ο Προπαιδικό τουρνουά κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις του Smash το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ένα τουρνουά το οποίο συνδιοργάνωσε η ΣΤ΄ένωση σωματείων αντισφαίρισης Πελοποννήσου με τον Αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης "Άτλας".

 Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι αγώνες είχαν διάρκεια δύο μέρες και τα γήπεδα του Smash κατακλύστηκαν από μικρούς αθλητές. Περίπου 80 μικροί τενίστες έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της αντισφαίρισης με το σύστημα play and stay. 

Μικρότερες ρακέτες, μπάλες χαμηλότερης αναπήδησης και μικρότερες διαστάσεις γηπέδων αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας, μιας και οι νεαροί  αθλητές μπορούν πλέον να μετρούν και να παίζουν πόντους από τις πρώτες προπονήσεις. Serve rally score το σύνθημα της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση το ετήσιο τουρνουά επιπέδων του Smash με συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων