ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ για φίλημα στο τουρνουά των Κολοκοτρωνείων 2017

ΑΕΚ για φίλημα στο τουρνουά των Κολοκοτρωνείων 2017. Η επιτυχία είχε όνομα στο μεγάλο τουρνουά της Πελοποννήσου και δεν ήταν άλλο από το όνομα της ΑΕΚ Τρίπολης. Σε γυναίκες και άνδρες ό όμιλος διέπρεψε με 26 θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

 

Το τελευταίο τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters έκρυβε δυνατές συγκινήσεις για μια ακόμη χρονιά για πολλούς αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά από ένα τενιστικό μαραθώνιο 30 ημερών οι αθλητές και τα μέλη της ΑΕΚ τρίπολης διέπρεψαν σε όλες τις κατηγορίες, στις οποίες και συμμετείχαν. Πιο συγκεκριμένα:

Στις κατηγορίες των μονών, αρχίζοντας από αυτή των αγοριών 12 ετών, την 2η θέση κατέλαβε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος και την 3η θέση ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης. Στην κατηγορία των γυναικών 35+ την 2η θέση κατέλαβε η Προδρόμου Άννα με 3η την Καρτσάκη Έρη και 4η την Τζιάρου Νέλη. Στους άνδρες 45+ την 4η θέση κατέλαβε ο Φιλιππόπουλος Δημήτρης. Στην κατηγορία των γυναικών 14-34 η υπόθεση τίτλος ήταν καθαρά υπόθεση της ΑΕΚ Τρίπολης με 1η την Καραναγνώστη Μαρία, 2η την Κανελλάκη Χρυσούλα, 3η την Λαμπροπούλου Σήλια και στην 4η θέση την Βουδούρη Μιλένα. Τέλος στους άνδρες 14-34 την 3η θέση κατέλαβε ο Καραναγνώστης Κων/νος.

Στα διπλά η κατηγορία των γυναικών ήταν σε όλες τις θέσεις από αθλήτριες τις ΑΕΚ Τρίπολης με τις θέσεις να έχουν ως εξής: 1η θέση Βουδούρη Μιλένα – Κανελλάκη Χρυσούλα, 2η θέση Καραναγνώστη Μαρία – Παπαηλίου Βάσια και στις 3ες θέσεις τα ζευγάρια Καρτσάκη Έρη – Προδρόμου Άννα και Κυρίμη Ήλια – Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα. Στα διπλά των ανδρών την 2η θέση πήραν  Καραναγνώστη Κων/νος – Λαμπρόπουλος Κλέμ και την 3η θέση οι Αναστόπουλος Παναγιώτης – Κανελλόπουλος Πέτρος. Στα διπλά μικτά η 1η θέση άνηκε στους Καραναγνώστη Μαρία και Καραναγνώστη Κων/νο με 2ους το ζευγάρι Λαμπροπούλου Σήλια και Καπόγιαννης Κων/νο (ΟΑ Ναυπλίου). Τέλος τις 3ες θέσεις κατέκτησαν οι Βουδούρη Μιλένα με τον Παπανικολάου Έκτορα και οι Παπαηλίου Βάσια με τον Λαμπρόπουλο Κλέμ.

Στην κατηγορία των ταμπλό consolation την 1η θέση στις γυναίκες 14- 34 ετών κατέλαβε η Γκιντώνη Μαριέλη και την 2η θέση στις γυναίκες 35-44 ετών η Ρούμπου Αιμιλία. Στους άνδρες 14 – 34 ετών την 1η θέση κατέλαβε ο Αναστόπουλος Νίκος και την 2η θέση ο Λαμπρόπουλος Κλέμ. Τέλος στην κατηγορία των ανδρών 45+ την 1η θέση κατέλαβε το μέλος του ομίλου μας Στιβακτάκης Γιάννης.

Πολλά συγχαρητήρια για όλους μας τους αθλητές οι οποίοι διέπρεψαν για ακόμη μια χρονιά στις κατηγορίες, όπου συμμετείχαν. Ραντεβού δίνουμε στα masters του PTM, που για πρώτη χρονιά θα διοργανώσει ο ΟΑ Καλαμάτας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων