ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

3ες Βουδούρη & Λαμπροπούλου της ΑΕΚ στο Ε3 του ΣΑΤ

Συνεχίζονται με σταθερούς και ανοδικούς ρυθμούς οι επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

Από τουρνουά σε τουρνουά και από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζουν οι αθλητές του ομίλου της ΑΕΚ καθώς για ένα ακόμα τουρνουά βρέθηκαν μέσα στα μετάλλια.

Την 3η θέση κατέκτησαν από κοινού οι αθλήτριες Βουδούρη και Λαμπροπούλου στο Ε# της 41η εβδομάδας που διοργάνωσε ο ΣΑ Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του στην Τεγέα Αρκαδίας.

Η Λαμπρόπουλου no1  του ταμπλό ξεκίνησε με bye το πρώτο γύρο των αγώνων και επικράτησε διαδοχικά των Δελή (ΑΟΑΑ Ρήγα Αργολίδας) και Ζούγρας (Ζακυνθινός ΟΑ) με 2-0 σετ, πριν ηττηθεί στον ημιτελικό από την Στράτη (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ.

Ίδια πορεία είχε και το no4 του ταμπλό Βουδούρη Μιλένα, με bye στον πρώτο γύρο, και νίκες στους 16 με την Παπακωνσταντίνου (ΟΑ Καλαμάτας) και Ασένοβα (ΟΑ Καλαμάτας) στους 8 με σκορ 2-0 σετ σε όλα τα ματς. Η Βουδούρη ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-1 κατακτώντας και αυτή την 3η θέση του ενωσιακού. Για την ιστορία η Βασιλοπούλου κατέκτησε και το τρόπαιο της 1ης θέσης.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις δύο αθλήτριες του ομίλου μας για την πορεία τους αυτή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα open, που θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική σεζόν του 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων