ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διπλή επιτυχία για την ΑΕΚ Τρίπολης στην Κεφαλονιά

Οι επιτυχίες στα καλοκαιρινά τουρνουά που συμμετέχει ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης διαδέχονται η μια την άλλη!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία


Στο τουρνουά Ε3 της 28ης εβδομάδας όπου συμμετείχε η ΑΕΚ Τρίπολης στην Κεφαλονιά, η Κανελλάκη Χρυσούλα και η Καραναγνώστη Μαρία κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των 16 ετών.



Η Κανελλάκη Νο3 του ταμπλό κατέκτησε μια ακόμη 1η θέση κερδίζοντας διαδοχικά τις Τουλάτου, Λαμπροπούλου, Καραναγνώστη και Βλαστού με 2-0 σετ. Από την άλλη η Καραναγνώστη Νο1 του ταμπλό δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, σαφώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό της στο γόνατο. Πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στο δεύτερο επικράτησε της Βαγγελάτου με 2-1 σετ, πριν ηττηθεί στα ημιτελικά από την Κανελλάκη.



Η ΑΕΚ Τρίπολης στην ενημέρωσή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα συγχαίρουν τις δύο αθλήτριές τους για αυτή τους την επιτυχία και τους εύχονται καλή πορεία στο 2ο κατά σειρά τουρνουά του Peloponnesus Tennis Masters, αυτό των Παπαφλεσσείων 2017, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στον ΟΑ Καλαμάτας."


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων