ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλήθος διακρίσεων για την ΑΕΚ

Πολλές ήταν οι διακρίσεις για ακόμη μια φορά από τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα στο Smash Tennis Open 2017

 

Το νεοσύστατο τουρνουά του Smash έλαβε χώρα στην Τρίπολη και οι αθλητές - μέλη της ΑΕΚ κατάφεραν να κατακτήσουν 6 θέσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν. Ο λόγος για τα πέντε κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολη, την Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλάκη Χρυσούλα, Λαμπροπούλου Σήλια, Κηρίμη Ήλια Σκιπιτάρη Γωργία και τον αθλητή Λαμπρόπουλο Άγγελο, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στα μετάλλια των πρώτων θέσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών D1 κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία με 2η την Κανελλάκη Χρυσούλα και στην 3η θέση την Λαμπροπούλου Σήλια. Την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών D2 μοιράστηκαν από κοινού η Κηρίμη Ήλια και η Σκιπιτάρη Γιωργία και τέλος την 3η θέση στου άνδρες D3 κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων