ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Πλήθος διακρίσεων για την ΑΕΚ

Πολλές ήταν οι διακρίσεις για ακόμη μια φορά από τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα στο Smash Tennis Open 2017

 

Το νεοσύστατο τουρνουά του Smash έλαβε χώρα στην Τρίπολη και οι αθλητές - μέλη της ΑΕΚ κατάφεραν να κατακτήσουν 6 θέσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν. Ο λόγος για τα πέντε κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολη, την Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλάκη Χρυσούλα, Λαμπροπούλου Σήλια, Κηρίμη Ήλια Σκιπιτάρη Γωργία και τον αθλητή Λαμπρόπουλο Άγγελο, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στα μετάλλια των πρώτων θέσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών D1 κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία με 2η την Κανελλάκη Χρυσούλα και στην 3η θέση την Λαμπροπούλου Σήλια. Την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών D2 μοιράστηκαν από κοινού η Κηρίμη Ήλια και η Σκιπιτάρη Γιωργία και τέλος την 3η θέση στου άνδρες D3 κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων

Με αυτό το σύντομο βίντεο από το club Oggi, σας μεταφέρουμε τον παλμό της διασκέδασής μας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σάββατο, από τις 12, με νέο βίντεο και πολλές εκπλήξεις. Η πόλη πλέον έχει club και το όνομα αυτού, Oggi 'The Full Project'!