ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο αδέρφια στη 2η θέση

Δεύτερα τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι της ΑΕΚ Τρίπολης στα διπλά του Smash!

 

Όπως ενημέρωσε ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης:

" Τελείωσε επιτυχημένα ένας ακόμα αγώνας για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας. Αυτή την φορά την επιτυχία την είχαν τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι στα μικτά διπλά που έγιναν στο Smash της Τρίπολης. Ο Παναγιώτης και η Σήλια Λαμπροπούλου κατάκτησαν την 2η θέση του τουρνουά καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από τους Γρηγορίου και Ψαράκη σε ένα παιχνίδια που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, όσων το παρακολούθησαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σήλια και ο Παναγιώτης στον πρώτο γύρο κέρδισαν τους Σταματόπουλο - Καζά με 2-0 σετ και στον δεύτερο τους Παπαγιαννόπουλο - Λαζαρίδου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Στα προημιτελικά νικηφόρο ήταν το πέρασμά τους και από το ζευγάρι των Ξαγά - Καλόγρη με 2-0 σετ, ενώ στον ημιτελικό επικράτησαν και των Κουστένη - Βεργοπούλου με 2-1 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια στα αδέρφια Λαμπρόπουλου και καλή σας συνέχεια !!! "

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων