ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τριπλή διάκριση

Σημαντικές επιτυχίες για τα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά ΣΒΑΕ που έγινε στο Smash Tennis Club στην Τρίπολη.


Στην κατηγορία των ανδρών 55+ την 2η θέση κατέκτησε ο Θύμιος Μανιάτης που σε 16άρι ταμπλό επικράτησε των Παναγόπουλου, Λαζαρόπουλου και Λευθεριώτη με 2-0 σετ, χάνοντας στον τελικό από τον Λαλιώτη με το ίδιο σκορ.



Στην κατηγορία των ανδρών 45+ ο Καρούνος κατέκτησε και αυτός την 2η θέση της κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο επικράτησε του Στιβακτάκη με 2-0 σετ, του Arlotta στην συνέχεια με 2-1 και του Δαβέτα με 2-0 σετ. Στον τελικό ηττήθηκε από τον Δουκουμόπουλο με 2-0 σετ.



Τέλος,  στην κατηγορία των ανδρών 35+ την 3η θέση κατέκτησε ο Ζωγραφάκης χάνοντας στον ημιτελικό από τον Πανταζόπουλο με 2-0 σετ. Στην πορεία του στα ημιτελικά επικράτησε των Γιαννακόπουλου και Βλάχου με 2-0 σετ. .



Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχάρησαν και τα τρία μέλη του συλλόγου και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στα επόμενα open τουρνουά.


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων