ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διακρίσεις για τους αθλητές του Smash στην Καλαμάτα

Η αγωνιστική ομάδα ενηλίκων του  SmashTripolisTennisClubπαρουσίασε για μια ακόμα φορά εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στο 9ο τουρνουά επιπέδων που διοργάνωσε ο όμιλος αντισφαίρισης Καλαμάτας.

 

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να καταλάβει τη 2η θέση στην κατηγορία D3, μια κατηγορία που εξελίχτηκε να έχει τα πιο δυνατά και αμφίρροπα ματς. Με την επιτυχία του αυτή έδειξε πως έχει αποκτήσει τις ικανότητες και την εμπειρία να αρχίσει να αγωνίζεται και στην κατηγορία D2 με τους πιο έμπειρους παίκτες.

Ο Δημήτρης  Δουκουμόπουλος αγωνίστηκε στη D1, την  κατηγορία του τουρνουά με το υψηλότερο επίπεδο παικτών και τη μεγαλύτερη αίγλη και κατόρθωσε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων στους αγώνες knockout. Εκεί ηττήθηκε από τον Καρελά (Ο.Α.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) φτάνοντας έτσι μια ανάσα από τον τελικό της κατηγορίας του.

 

Μονακό Γιουβέντους

 

Επόμενα τουρνουά για την αγωνιστική ομάδα του Smash, το τουρνουά επιπέδων της Μεσσήνης και το τουρνουά του Ο.Α.Σπάρτης .

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων