ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρείς πρώτες θέσεις για τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης στο Τένις

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη χρονιά ξεκίνησαν την επιτυχημένη τους πορεία τα κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Διαβάστε την ανακοίνωση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Τρείς πρώτες θέσεις ήταν αρκετές για να αποδείξουν του λόγου το αληθές, μιας και στις κατηγορίες τόσο των 14άρων, όσο και των 16 ετών, ο όμιλός μας πρωταγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά.

 

Από την μια, πιστή στο ραντεβού της με τις διακρίσεις, η Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε την 1η θέση σε 16άρι ταμπλό. Το Νο 1 του ταμπλό, η αθλήτρια της ΑΕΚ,  πέρασε το πρώτο γύρο bye και στο δεύτερο επικράτησε της  Γαλιώτη (ΑΟ Ρίου) με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά της Μπουζου (ΑΟ Αιγιαλείας) με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό η αθλήτρια της ΑΕΚ κέρδισε και την Κάλιστρου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) με 2-1 σετ.

 

Στον αντίποδα, στην κατηγορία των 16 ετών η υπόθεση της πρώτης και της δεύτερης θέσης ήταν καθαρά οικογενειακό θέμα της ΑΕΚ Τρίπολης.   Η Κανελλάκη και Καραναγνώστη  αγωνίστηκαν σε έναν εμφύλιο τελικό με νικήτρια την Κανελλάκη και την Καραναγνώστη στην 2η θέση, με σκορ 2-0 σετ (62, 75).

 

 

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για τις επιτυχίες τους. Τις ευχαριστούμε, που κρατούν ψηλά την σημαία του Αρκαδικού τένις, δίνοντας συνέχεια τα διαπιστευτήρια τους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων