ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SMASH ΣΤΟ 5Ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ

Στο Άργος και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Athlisis tennis club έγινε το 5ο ενωσιακό τουρνουά τένις για παιδιά κάτω των 10 ετών. Ένα τουρνουά που στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από θέμα οργάνωσης.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Θάνος Κακουρίδης ήταν για μια ακόμη φορά ο νικητής του τουρνουά μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο. Αρκετά δυνατά ματς και σωστές επιλογές στρατηγικής τον έφεραν στην 1η θέση του πράσινου επιπέδου.

Εξαιρετική εμφάνιση και για τον αθλητή του  Smash Παναγιώτη Βεργόπουλο που βρέθηκε για πρώτη φορά στα μετάλλια κατακτώντας την 3η θέση.

Στο ταμπλό των κοριτσιών και συγκεκριμένα στο πράσινο επίπεδο με τους πιο μεγάλους και ικανούς παίκτες, η Νικολία Σουρλίγκα κατέκτησε την 3η θέση, δείχνοντας για μια ακόμα φορά πολύ καλά παικτικά στοιχεία. 

Την ομάδα του  Smash tripolis tennis club συμπλήρωσαν και οι Κωνσταντίνος Βεργόπουλος, Γιώργος Μίταλας, Σπύρος και Θοδωρής Μαρινάκος και Κωνσταντίνος και Γιώργος  Γάλλος.

Επόμενο τουρνουά της αγωνιστικής ομάδας του Άτλαντα Τρίπολης το 6ο ενωσιακό κάτω των 10 ετών που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. όπου και η ομάδα μας αναμένεται να δώσει δυναμικά το παρόν.    

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων