ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιές για Καραναγνώστη και Αντωνίου στην Καλαμάτα

Τις πρώτες θέσεις σε τουρνουά τένις της Καλαμάτας, κατέλαβαν οι αθλήτριες Καραναγνώστη και Αντωνίου, της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά:
"Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζουν πλέον οι παίχτες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο 4ο Ε3 της χρονιάς που έγινε στην Καλαμάτα δύο αθλήτριες του ομίλου της ΑΕΚ κατέλαβαν την 2η και την 3η θέση σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Ο λόγος για την Καραναγνώστη Μαρία και την Αντωνίου Αναστασία που κέρδισαν τις πιο πάνω θέσεις στις κατηγορίες κάτω των 12 και των 16 ετών αντίστοιχα.

Αγωνιστικά οι αθλήτριες του ομίλου μας απέδωσαν σε ικανοποιητικό επίπεδο μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους μετά την πολύ δυνατή προετοιμασία του Σεπτεμβρίου. Η Καραναγνώστη σε 16άρι ταμπλό κέρδισε την Κομμά (Ναυπλιακός) με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και την Μηναδάκη (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ (4-1, 4-0). Στον ημιτελικό κέρδισε και την Βλαστού (ΟΑ Αιγιαλείας) με 2-0 σετ (6-2, 6-0). Στον τελικό, που έγινε στην Τρίπολη, λόγο της βροχής που επικρατούσε στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα,  νικήτρια ήταν η Μέλλου (Ναυπλιακός) με 2-0 σετ (6-4, 6-2). Από την άλλη η Αντωνίου σε 8άρι ταμπλό κέρδισε την Γρινέζου (Ρήγα Άργους) με 2-0 σετ (4-1, 4-0) και ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Μπουρτσουκλή (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ (6-3, 6-2) κερδίζοντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά. 

Η διοίκηση του ομίλου και η ανανεωμένη προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Χατζή και Πετροπουλάκου συγχαίρουν τα κορίτσια του ομίλου μας και τους εύχονται καλή επιτυχία στους τελικούς των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2014, στους οποίους βρίσκονται στην τελική φάση".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων