ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΟΑΤ: Έναρξη εγγραφών

 Το κολύμπι προσφέρει φυσικά και ψυχικά οφέλη στον οργανισμό μας και ταυτόχρονα αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Τα οφέλη της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας, είναι αμέτρητα. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα, να βελτιώσει τη διάθεσή μας και να συμβάλει σε έναν πιο ποιοτικό ύπνο. Μπορεί να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το βάρος μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.
Ειδικότερα δε στα παιδιά, η κολύμβηση βοηθάει στην αντιμετώπιση του βρογχικού άσθματος, στην καταπολέμηση των  αδυναμιών  και  των προβλημάτων  στη στάση του σώματος και βέβαια  απομακρύνεται οριστικά  ο κίνδυνος του  πνιγμού που είναι από τις πρώτες αιτίες θανάτου από ατύχημα σε παιδιά  διεθνώς.


     Ύστερα από μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά όπου οι αθλητές του συλλόγου μας κατέκτησαν δύο τρίτες, μία τέταρτη και μία έκτη θέση  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πάνω από 100 μετάλλια (τμήματα επίλεκτα, προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά), οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου μας  θα μοιραστούν και φέτος μαζί σας όλα τα μυστικά της κολύμβησης, με νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας όπου το παιχνίδι και το κολύμπι συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε το μάθημα να γίνεται διασκέδαση και παιχνίδι.


        Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει κάθε οικογένεια και επιθυμώντας να προσφέρουμε την δυνατότητα σε κάθε παιδί να ζήσει τις χαρές του υγρού στίβου, ανακοινώνουμε ότι  όλες οι νέες εγγραφές θα είναι δωρεάν και για 5η συνεχή χρονιά τα μηνιαία δίδακτρα μας θα παραμείνουν σταθερά ενώ συνεχίζονται οι ειδικές προσφορές για αδέλφια.
    Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.


    Οι εγγραφές στο σύλλογο μας για όλα τα παιδιά ηλικίας 6 μηνών και άνω καθώς και ενηλίκων θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 07-09-2015 και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή  και ώρα 18:00 έως 19:30 στο χώρο του κολυμβητήριου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων