ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΟΑΤ: Νέες επιτυχίες στα "90 χρόνια Ολυμπιακός"

Ένα χάλκινο μετάλλιο και αρκετές καλές επιδόσεις, ήταν ο απολογισμός των αθλητών του ΚΟΑΤ στην διοργάνωση "90 χρόνια Ολυμπιακός".

Αναλυτικά:
"Με  ένα χάλκινο μετάλλιο και πολύ καλές επιδόσεις επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας που συμμετείχαν στην διοργάνωση: "90 Χρόνια Ολυμπιακός", που διοργάνωσε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού στις 22-24 Μαΐου 2015.  Αξίζει να σημειωθεί η πρωτοτυπία του διοργανωτή συλλόγου που δεν απένειμε μετάλλια ανά κατηγορία αλλά βράβευσε τους οκτώ πρώτους αθλητές και αθλήτριες της γενικής κατηγορίας (ηλικία 13 ετών και άνω), γεγονός που κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία των αθλητών μας που κατάφεραν να βρίσκονται στις οκτώ καλύτερες θέσεις των αθλημάτων που συμμετείχαν.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αγγελόπουλος Πέτρος στα 200μ. πρόσθιο ανδρών, η Σιψή Κωνσταντίνα κατέκτησε την 5η θέση στα 50μ. ύπτιο και στα 100μ. πεταλούδα γυναικών, ενώ βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις οι: Κωτσίρος Γιάννης, Μανωλόπουλος Χαράλαμπος, Μανωλοπούλου Βανέσα και Ντρούλια Αντωνία.

Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται καλή συνέχεια στις προπονητικές τους υποχρεώσεις και καλή επιτυχία στις σχολικές τους εξετάσεις".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων