ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόντρα Καραλή–Κολυμβητικών Συλλόγων

Την απορία του αλλά και τις υποψίες του, για πολιτικά αντίπαλους υποκινητές, εξέφρασε μέσα από τη συχνότητα του Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα", ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Καραλής Θεόδωρος.

 Πριν από 13 ημέρες δημοσιεύτηκε η προκήρυξη, για την πρόσληψη ναυαγοσώστη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης. Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους, η επιλογή του καταλληλότερου υποψηφίου έγινε. Ο υποψήφιος, όταν ενημερώθηκε, ότι επελέγη για την κάλυψη της θέσης του ναυαγοσώστη, επέμενε και πίεζε το ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) για  την άμεση πρόσληψή του. Όταν αυτό επετεύχθη, ο νέος ναυαγοσώστης όχι μόνο δεν προσήλθε ποτέ στο πόστο του, αλλά και έμεινε άφαντος σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας και εύρεσής του, από πλευράς Δήμου Τρίπολης.

Οι ισχυρές πιέσεις, που δέχτηκε ο υποψήφιος ναυαγοσώστης, ώστε να μην προσέλθει για εργασία, είναι η δικαιολογία, που εκφράζει το οικείο περιβάλλον του. Αυτό πληροφορήθηκε και ο κ. Καραλής, ο οποίος εστιάζει τις υποψίες του τόσο στους συλλόγους, που κάνουν χρήση του χώρου, όσο και σε πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι και διαδίδουν στα ηλεκτρονικά μέσα, ότι το ΝΠΔΔ και ο δήμαρχος Τρίπολης σκοπεύουν, να κλείσουν μόνιμα το Κολυμβητήριο.

Ο κ. Καραλής διαβεβαίωσε, μέσα από τον Αρκαδία 93.8, τους δημότες της Τρίπολης, ότι σκοπός του είναι η ομαλή και νόμιμη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και όχι το σφράγισμα των θυρών του. Απόδειξη αυτής του της θέσης, είναι η τοποθέτηση άριστου γνώστη της ναυαγοσωστικής από το ΝΠΔΔ στη θέση αυτή. Ο συγκεκριμένος μάλιστα υπάλληλος του ΔΑΚ, προσφέρει τις ναυαγοσωστικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς και παράλληλα με την κανονική του εργασία, αυτή του επιστάτη, έως ότου η θέση καλυφθεί κανονικά από ναυαγοσώστη.

Στις σκέψεις του ΝΠΔΔ είναι και η εκπαίδευση υπαλλήλων του Δήμου από ναυαγοσωστικές σχολές στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρχει κάλυψη της θέσης, σε ενδεχόμενη απουσία του κύριου υπαλλήλου.

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι των συλλόγων ΚΟΑΤ, ΑΕΤ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, Αγγελόπουλος Γιώργος, Παναγάκης Βαγγέλης και Μπερδούσης Κώστας (αντιπρόεδρος) αντίστοιχα, δήλωσαν σήμερα από τον Αρκαδία 93.8 την άγνοιά τους για τα τεκτενόμενα, αλλά και την αγάπη τους για την κολύμβηση. Ως εκ τούτου, επιθυμία τους είναι, να προσληφθεί τάχιστα ναυαγοσώστης, για την ασφάλεια των αθλητών. Και οι τρεις δήλωσαν, πως η διάθεσή τους για συνεργασία είναι δεδομένη!

Το ΝΠΔΔ δεν έχει αποφασίσει όμως, αν θα καλέσει για την κάλυψη της θέσης, κάποιον από τους υποψηφίους, οι οποίοι μπήκαν στη διαδικασία, να συλλέξουν και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους ή αν θα προτιμήσει, να επιλέξει ένα "εσωτερικό" πρόσωπο, που ήδη εργάζεται στο Δήμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων