ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρχές Δεκέμβρη το Κύπελλο ΚΟΑΤ

Το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί το 9ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και του τμήματος Αθλητισμού & Πολιτισμού της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:


"Χορηγούμε στο φορέα με την επωνυμία "Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδία Τρίπολη" άδεια τέλεσης αγώνων Κολύμβησης
α) το Σάββατο 6/12/2014 ώρα 9:00 έως 14:00 και 16:30-19:30 μμ και
β) την Κυριακή 7/12/2014 ώρα 8:00 πμ έως 15:00μμ στην αθλητική εγκατάσταση Κλειστό Κολυμβητήριο ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της παρούσας πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Οι αθλητικές συναντήσεις, οι αγωνιζόμενες ομάδες ή σωματεία και η ημερομηνία τέλεσης των αγώνων καθορίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής.

Η παρούσα άδεια ως προς την χρήση της Αθλητικής Εγκατάστασης έχει τους περιορισμούς που θέτει η αναφερόμενη, στο αριθμ.7 σχετικά, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου/Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Τρίπολης.

Η παρούσα άδεια κοινοποιείται στην οικεία Αστυνομική αρχή για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και τάξης".

Περισσότερα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων