ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρεκόρ συμμετοχών στον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης (Video, Photos)

Το πρωί της Κυριακής (14/7) δόθηκε η εκκίνηση στον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Με ρεκόρ συμμετοχών διεξάγεται ο φετινός αγώνας, στον οποίο συμμετέχουν αθλητές από την Αρκαδίας, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ποδηλατικής  Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών, του Π.Ο.Τρίπολης και του  Δήμου Τρίπολης.

Οι αθλητές ξεκίνησαν από την Πλατεία Άρεως στις 10.30 το πρωί και η συνολική απόσταση που θα καλύψουν οι συμμετέχοντες είναι 71 χιλιόμετρα και πιο αναλυτικά:Τρίπολη-Λεβίδι-Βλαχέρνα-Αλωνίσταινα-Δαβιά και τερματισμός στη Σιλίμνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τις δηλώσεις του Εκπροσώπου του Π.Ο. Τρίπολης Δημήτρη Πιπέρη, του Γ. Γραμματέα της Π.Ε.Π.Α Σωτήρη Περίδη, της Κατερίνας Μπερδούση, η οποία "άφησε" το ταρτάν για να συμμετάσχει στον αγώνα και του Νικήτα Φράγκου.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων