ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγχαρητήρια Επιστολή του Νικόλαου Τσιαμούλου στον Γιώργο Φριντζίλα

Η παράταξη Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα και ο επικεφαλής της, Νικόλαος Τσιαμούλος εξέδωσαν συγχαρητήρια επιστολή, συγχαίροντας τον Πανελλήνιο πρωταθλητή ποδηλασίας εφήβων Γιώργο Φριντζίλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους πανελλήνιους αγώνες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής 

Η ανακοίνωση:

"Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ ο συμπολίτης μας Γιώργος Φριντζίλας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό αγώνισμα «σπριντ πίστας».

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Γιώργο Φριντζίλα, ο οποίος μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό αγώνισμα «σπριντ πίστας».

 

Γιώργο σε ευχαριστούμε για τη χαρά και την περηφάνια που γέμισες τους Τριπολίτες και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων διαφημίζοντας τον τόπο μας, τον Δήμο μας". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων