ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κωτσόπουλος: "Ισχυρή παρουσία του ΠΟΤ στις ποδηλατικές διοργανώσεις" (VIDEO)

Στις πρόσφατες επιτυχίες της αθλήτριας του ΠΟ Τρίπολης, Αργυρούς Μηλάκη, η οποία κατετάγη δεύτερη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ της Ιταλίας, αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου το  μέλος του Δ.Σ του ΠΟΤ και παράλληλα υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Γιώργος Κωτσόπουλος.

Ο κ. Κωτσόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης, έχει ισχυρή παρουσία σε Πανελλήνιους Αγώνες, όπως πχ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ναυπλίου, όπου θα συμμετέχουν οι Αργυρώ Μηλάκη και ο Γιώργος Κουλολιάς.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις Ακαδημίες του ΠΟ Τρίπολης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στόχο της αποτελεί η καλή παρουσία στην Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Η αθλήτρια μας Ηρώ Μηλάκη έφερε την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ιταλία, τρέχοντας σαν πιλότος ΕΤΑΠ αγώνες με ΑμΕΑ. Ήταν μια πολύ μεγάλη διάκριση για την χώρα μας. Η συγκεκριμένη αθλήτρια έχει πάρει πρόκριση για το Ρίο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μια αθλήτρια την οποία την κάλεσαν πρόσφατα στην Εθνική Ελλάδας, να συμμετέχει με τα χρώματα της χώρας μας. Σε λίγες μέρες θα την έχουμε στην πόλη μας γιατί θα την φιλοξενήσουμε γιατί θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται στο Ναύπλιο. Θα τρέξει ατομική χρονομέτρηση και αγώνα αντοχής. Μαζί με την αθλήτρια μας, θα τρέξει ο Γιώργος ο Κουλολιάς. Θα έρθει και ο Χάρης ο Καστραντάς, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μπακού και τρέχει στο Πανευρωπαϊκό. Έχουμε μια δυνατή συμμετοχή σαν ομάδα και περιμένουμε να έχουμε κάποιες διακρίσεις.

Όπως είπαμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στο Ναύπλιο. Στις 26 του μήνα οι γυναίκες θα τρέξουν αντοχή και στις 28 θα τρέξουν οι άνδρες.

Πράγματι υπάρχει μια Ακαδημία, η οποία έχει πάρα πολλές διακρίσεις. Είναι στις μικρές κατηγορίες, έχουμε ήδη τρέξει αρκετούς αγώνες. Σε όλους τους αγώνες οι νεαροί αθλητές μας ήρθαν στο βάθρο με πολύ καλές θέσεις. Στόχος μας είναι ο Σεπτέμβρης που είναι η Πανελλήνια Μέρα Νεολαίας για μικρές κατηγορίες όπου θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία. Εκεί προσπαθούμε, να έχουμε το peak των αθλητών μας τον Σεπτέμβρη.

Όλοι οι νεαροί αθλητές μας, ηλικίας 7 ετών και άνω, μπορούν να έχουν δελτίο και να τρέξουν στην πιο μικρή κατηγορία. Μετά, αν αφαιρέσουμε την πρώτη κατηγορία που είναι τα μίνι-μικρά, που διαρκεί ανά τρία χρόνια, οι υπόλοιπες κατηγορίες αλλάζουν ανά δύο χρόνια. Όταν έχεις ξεκινήσει σε τόσο μικρή ηλικία, και έχεις λίγη θέληση, και προπόνηση και όρεξη, μπορείς να πεις ότι κάποια στιγμή θα πρωταγωνιστήσεις. Οι ηλικίες της Ακαδημίας μας είναι μέχρι αυτή την στιγμή είναι Παμπαίδες (μέχρι 14 χρονών). Συνέχεια είμαστε σε αγώνες, συνέχεια προσπαθούμε και η προσπάθεια έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει, περνώντας τα παιδιά καλά. Πρώτα από όλα μας ενδιαφέρει τα παιδιά στον αγώνα να μην έχουν άγχος, να περνάνε καλά και να το αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι. Όταν το αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία σαν παιχνίδι, μπορεί να είναι αύριο πρωταθλητές. Η ομάδα αυτή έχει βγάλει στο παρελθόν πάρα πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος. Δεν θα ξεκινήσω να πω ονόματα, είναι πάρα πολλοί, γιατί στο τέλος θα ξεχάσω σίγουρα κάποιους και θα είμαι λάθος απέναντι τους. Πάντως είναι μια ομάδα με ιστορία και τώρα νομίζω θα ξαναπιάσουμε σιγά-σιγά τα παλιά μας επίπεδα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων