ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιά για τον Συμνιώτη στην ΠΕΠΑ!

Με συνολική επίδοση 23 ώρες, 56 λεπτά, 22 δευτερόλεπτα και 281 χιλιοστά ο Δημήτρης Συμνιώτης του Ποδηλατικού Όμιλου Τρίπολης, κατέκτησε την πρώτη θέση στην ατομική κατηγορία Ανδρών, σε 24ωρο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

 

Ειδικότερα, ο 24ωρος αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου υπό την αιγίδα της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.).

Οι συμμετέχοντες αθλητές έπρεπε διανύσουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση μέσα στο χρονικό όριο των 24 ωρών γύρω από τη λίμνη του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου.

Παράλληλα στην κατηγορία των μεικτών τετράδων, η τετράδα των Ιωσήφ Δαλέζιου, Κάλλιας Πολυχρονοπούλου, Νικήτα Φράγκου και Κωνσταντίνου Γεράκη τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την τετράδα των Αρκουδή-Βαφέα-Δράκου-Τσεκούρα-Τσούνα με χρόνο 7:28.117, έχοντας πραγματοποιήσει 164 γύρους.

Αντίστοιχα στην γενική κατάταξη, η προαναφερθείσα τετράδα κατέκτησε την πέμπτη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων