ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλούσια αγωνιστική δράση για τον Π.Ο. Τρίπολης!

Πλούσιο ήταν το διήμερο που πέρασε για τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης, αφού οι αθλητές του αγωνίστηκαν σε διαφορετικά ποδηλατικά γεγονότα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ο Π.Ο. Τρίπολης αναφέρει τα εξής:


"Γιορτή ποδηλάτου το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε για τον Π.ΟΤρίπολης αφού όλο το διήμερο ήταν αφιερωμένο σε πολλά ποδηλατικά events διαφορετικής δυναμικής!

Η γιορτή ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί στον Παλαιόπυργο, όπου έναό μορφο αλλά δύσκολο Brevet 200 χιλιομέτρων ολοκληρώθηκε στα πανέμορφα Αρκαδικά βουνά. Από τη λίμνη του Λάδωνα και οδηγώντας προς Τρόπαια, Λαγκάδια, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Μεγαλόπολη, Τρίπολη και πίσω στον Παλαιόπυργο οι brevetάδες απόλαυσαν μια πανέμορφη πλην όμως απαιτητική διαδρομή! Οι αθλητές του Π.Ο.Τρίπολης τίμησαν για άλλη μια φορά τον θεσμό των brevet και έδωσαν το δικό τους παρόν τερματίζοντας όλοι μαζί τα 200 χιλιόμετρα. Ο Δημήτρης Συμνιώτης που είναι ο πλέον έμπειρος στα πολλά χιλιόμετρα, μαζί με τον Ιωσήφ Δαλέζιο και την Κάλλια Πολυχρονοπούλου, έδιναν απολαυστικό ρυθμό στην παρέα-ομάδα. Μαζί τους η και τρείς ακόμα καινούριοι αθλητές του συλλόγου, η Χριστίνα Δάρα, ο Κωνσταντίνος Γεράκης και ο Βλαδίμηρος Xοχόλι, χάρηκαν όλοι ένα από τα ομορφότερα brevet που έχουν διοργανωθεί. Χαρά μας και τιμή μας ήταν που στο γκρουπ του Π.Ο.Τρίπολης ενσωματώθηκαν και άλλοι αθλητές από διαφορετικές ομάδες. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας και ενώ το brevet ήταν σε εξέλιξη ένα άλλο ποδηλατικό γεγονός διεξαγόταν με εκκίνηση τον Παλαιόπυργο. Το Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ΜΤΒ! Οι συμμετοχές ήταν πολλές και οι εντυπώσεις θετικές από όσους παρευρέθησαν! Τερματίζοντας το Brevet αλλά και τον αγώνα ΜΤΒ προσφέρθηκε γεύμα σε όλους όσους έλαβαν μέρος!

Την Κυριακή και ενώ διεξαγόταν ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Μαντινείας στα πλαίσια του θεσμού "cycling for wine" με εκκίνηση πάλι στον Παλαιόπυργο, οι αθλητές μας Ιωσήφ Δαλέζιος, Κωνσταντίνος Γεράκης αγνοώντας την κούραση της προηγούμενης μέρας από το 200αρι brevet, έδωσαν το στίγμα τους στον αγώνα της Νεμέας 85 χιλιομέτρων και επέστρεψαν με τη δεύτερη θέση,ασημένιο μετάλλιο, και τη φανέλα του πρωτοπόρου απο τον Ιωσήφ Δαλέζιο και μια πολύ καλή παρουσία από τον Κώσταντίνο Γεράκη. Την αποστολή συμπλήρωσε ο Νικήτας Φράγκος ο οποίος κατάφερε να τερματίσσει τέταρτος!

Την ίδια ώρα οι συμμετέχοντες της βόλτας 46 χιλιομέτρων που ξεκίνησαν απο τον Παλαιόπυργο στα πλαισια του cycling for wine επισκέπτονταν με τα ποδήλατά τους τα τοπικά οινοποιεία και απολάμβαναν τοπικές γεύσεις και φιλοξενεία!

Το υπέροχο αυτό διήμερο πραγματοποιήθηκε χάρις στην δουλειά και την κούραση του συλλόγου Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης, στον Π.ΟΤρίπολης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον Δήμο Τρίπολης, στο cycling for wine, και στους χορηγούς Maglaris Bikes, στο οινοποιείο Καλόγρη, στο chalet Μαίναλον, στη Σεμέλη, στον Τσικάκη Γιαννόπουλο, στο Κτήμα Σπυρόπουλου, στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ατρεμις, στο Μπουκέτο Μπαλόνια, στο Nefeles Mainalon resort και στις κομμώσεις Teo.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτό το αξέχαστο ποδηλατικό διήμερο!"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων