ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδηλασία: Η συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Κορασίδων, συμμετείχε η ΑΕΚ Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε στις 25, 26 και 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών.

 

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν, 27 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 102 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο αναδεικνύοντας τους Πρωταθλητές του 2014. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων. Στην κατηγορία Νεανίδων, το σωματείο Α.Σ "Ο Ποδηλάτης" αναδείχθηκε πρωταθλητής. Αντίστοιχα στην κατηγορία Κορασίδων, αναδείχθηκε πρωταθλητής το σωματείο "Γ.Σ. Διαγόρας".

Στην κατηγορία Παίδων των 500μ, ο Γιώργος Φρίντζιλας της ΑΕΚ Τρίπολης τερμάτισε 27ος με επίδοση 40.889. Στην τελική κατάταξη ατομικού πουρσουϊτ ο ίδιος αθλητής τερμάτισε 27ος με επίδοση 02:59.138, ενώ ο Αριστείδης Μπουγιούκος της ΑΕΚ Τρίπολης, κατετάγη 28ος με επίδοση 03:01.386. Στην κατηγορία 200μ ταχύτητας Παίδων, ο Γιώργος Φρίντζιλας της ΑΕΚ Τρίπολης τερμάτισε 19ος με επίδοση 14.056. Ο Αριστείδης Μπουγιούκος τερμάτισε 23ος με επίδοση 15.141.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Θανάσης Τερζής δήλωσε: "Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να φέρουμε εις πέρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να δώσουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, υλοποιώντας παράλληλα την δέσμευσή μας για απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν ανακοινωθεί. Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση για το καλό των αθλητών και των ομάδων. Η Ε.Ο.Π ευχαριστεί θερμά όλους όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και ειδικά την αγωνόδικο επιτροπή, τους κριτές και τους τεχνικούς συμβούλους οι οποίοι με φιλότιμες προσπάθειες και ζήλο συνεισέφεραν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή ενός δύσκολου πρωταθλήματος. Δυστυχώς λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την νεροποντή, δεν έγινε δυνατό να διεξαχθούν τα δύο αγωνίσματα του Σκρατς Παίδων και Εφήβων, για τα οποία θα οριστεί νέα ημερομηνία, μετά από απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων