ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδηλασία: Επιτυχίες για την ΑΕΚ Τρίπολης‏

Τις επιτυχίες της στην Ποδηλασία συνεχίζει  το τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης, όπου συμμετείχε στον Διασυλλογικό Αγώνα MTB μικρών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στο Σαϊνοπούλειο Θέατρο της Σπάρτης.

Το τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης στην ποδηλασία συμμετείχε με εννέα αθλητές, εκ των οποίων η Κωνσταντίνα Φαρφαρά και η Μένια Λιλή κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία τους. Παράλληλα οι Γιώργος Φρίτζηλας και ο Ηλίας Ντελόπουλος κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους. Παράλληλα ο Στέφανος Ρηγόπουλος και ο Νικόλαος Κυριακόπουλος τερμάτισαν στην θέση, ενώ ο Βασίλης Φαρφαράς τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Τέλος ο Παναγιώτης Κωτσιόπουλος και ο Βασίλης Μπουγιούκος κατέλαβαν την έκτη θέση.

 

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου, αναφέρει τα εξής:

 

"Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη (Σαϊνοπούλειο Θέατρο) διασυλλογικός αγώνας  ΜΤΒ μικρών κατηγοριών και τα παιδιά της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβαν θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Φρίτζηλας Γιώργος                 3η θέση

Ντελόπουλος Ηλίας                3η θέση

Ρηγόπουλος Στέφανος             4η θέση

Κυριακόπουλος Νικόλαος      4η θέση

Φαρφαράς Βασίλης                 5η θέση

Κωτσιόπουλος Παναγιώτης    6η θέση

Μπουγιούκος Βασίλης            6η θέση

Επίσης η Φαρφαρά Κων/να και η Λιλή Μένια έφεραν χρυσά μετάλλια .

H ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον Σπαρτιάτικο Σύλλογο για την φιλοξενία και την άψογη διεξαγωγή του αγώνα."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων