ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδηλασία: Νέες διακρίσεις για τον Παναθλητικό Όμιλο Τρίπολης!

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και αγώνα αντοχής, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στις κατηγορίες παίδων - κορασίδων, εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών και μάστερ.


Ειδικότερα το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, ο ποδηλάτης Ιωσήφ Δαλέζιος κέρδισε τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ενώ ο Νικήτας Φράγκος κατέκτησε την τέταρτη θέση στον αγώνα Αντοχής. Ειδικότερα το δελτίο Τύπου του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης, αναφέρει τα εξής:

"Άλλο ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασε για τον Π.Ο. Τρίπολης με δύο χρυσά και μια τέταρτη θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας που έγινε στην Πάτρα! Ο αθλητής μας Ιωσήφ Δαλέζιος κερδίζοντας τον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης το Σάββατο και τον Αγώνα Αντοχής την Κυριακή κατέκτησε τα δύο χρυσά ενώ ο Νικήτας Φράγκος που έλαβε μέρος μόνο στον αγώνα Αντοχής, κατέκτησε την τέταρτη θέση! Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή συνέχεια!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων