ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σχολή αναρρίχησης βράχων για αρχάριους από τον ΕΟΣ

Την έναρξη μαθημάτων στη σχολή αναρρίχησης βράχων για αρχάριους ανακοίνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 31/7/2020.

Η ανακοίνωση του ΕΟΣ Τρίπολης  αναφέρει τα εξής:

 

«Η αναρρίχηση βράχου είναι ένα άθλημα που συναρπάζει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αν θέλεις και εσύ να γνωρίσεις την αναρρίχηση και να μάθεις να σκαρφαλώνεις τους βράχους με ασφάλεια, δήλωσε συμμετοχή στη Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, το φθινόπωρο του 2020. Η σχολή απευθύνεται σε όλους και δε χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Αν ξέρεις ήδη αναρρίχηση και θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την τεχνική σου, τότε δήλωσε και εσύ συμμετοχή. Η σχολή έχει την πιστοποίηση της Ε.Ο.Ο.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης).

 

Τηλέφωνο για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6948 784927

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, οπότε θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται τα μέλη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης.».

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων