ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεχίζει τις εξορμήσεις του ο Σ.Α.Ο.Ο

Ο ορειβατικός σύλλογος της Τρίπολης συνεχίζει τις εξορμήσεις του.

 

Το καλοκαίρι δεν έχει μπει ακόμα για τα καλά και όσοι θέλετε να κάνετε μια εξόρμηση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον Σ.Α.Ο.Ο.

Αύριο Τετάρτη, ο σύλλογος θα περιηγηθεί σε μονοπάτια της πόλης και του Δήμου που πρόσφατα καθάρισαν τα μέλη του, με εθελοντική εργασία.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Σύλλογος Αρκάδων  Ορειβατών   Οικολόγων (ΣΑΟΟ)  και αυτή την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 συνεχίζει τις καθιερωμένες περιηγήσεις του στα περαστικά μονοπάτια της Τρίπολης, τα οποία καθάρισε και σηματοδότησε με την εθελοντική εργασία των μελών και των φίλων του και βρίσκονται στην διάθεση των συμπολιτών μας  για σύντομες ή μεγαλύτερες πεζοπορίες.

Ξεκινώντας από το γεφύρι του Άγιο Νικόλα  στις 6.30 μ.μ.,  θα πάρουμε το παλιό μονοπάτι  που οδηγεί στην Ανάληψη. Μετά από λίγο θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου το μονοπάτι αυτό  διακλαδίζεται. Ανεβαίνοντας Β.Δ. οδηγεί  στην Ανάληψη  και με κατεύθυνση δυτικά μας οδηγεί στο άλσος του Αγίου Γεωργίου.

Εμείς θα ακολουθήσουμε την δεύτερη κατεύθυνση και μετά   από μιάμιση ώρα πορείας συνολικά θα είμαστε στον Άγιο Γεώργιο.Πρόκειται για εύκολη κατάλληλη διαδρομή για όλους.   

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων