ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στο φαράγγι του Ινάχου

Ορειβατική εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στο φαράγγι του Ινάχου, από τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων.

 

Όπως αναφέρει το σχετικό Δ.Τ:

ΑΣΤΕΡΑΣΛαμία

 

"Δίπλα στην Τρίπολη υπάρχει ένα εντυπωσιακό φαράγγι, στα σύνορα Αρκαδίας -  Αργολίδας, στο λεγόμενο ‘’Ανατολικό Τείχος’’. Πρόκειται για το φαράγγι του Ινάχου. Βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Νεοχώριον Αργολίδας και Νεστάνη Αρκαδίας. Σ΄ αυτό το φαράγγι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ορειβατική εξόρμηση του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η διαδρομή είναι εντυπωσιακή, διέρχεται από το περιβόητο ‘’Λυκοπάτι’’ ή ‘’Λυκοπάτημα’’, θα διαρκέσει 4:30 ώρες περίπου και χαρακτηρίζεται Β΄ βαθμού δυσκολίας (τοπικά). Ενδείκνυται  για όλους τους πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση. Πάνω απ΄ όλα, όμως, με διάθεση για περιπέτεια και αναζήτηση της συγκίνησης που προσφέρει αυτή την εποχή το Αρτεμίσιο και η Αρκαδική φύση.

 Θα υπάρξει και μικρότερη διαδρομή, τριών ωρών περίπου, για όσους το  επιθυμούν, στη μονή  Γοργοεπηκόου, την Αρχαία Νόστο και τις θαυμάσιες γειτονιές της Νεστάνης.

 Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής, από την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

 Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9 -11, τηλ.: 2710234980, email: saoo@otenet.gr, www.saoo.gr.".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων