ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Περίπατος στο άλσος του Παναρκαδικού νοσοκομείου απο τον Ε.Ο.Σ

 Ο Ε.Ο.Σ Τρίπολης διοργανώνει την Τετάρτη απογευματινό περίπατο. Αυτή την Τετάρτη (02/08) ο περίπατος θα λάβει χώρα στο άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του περιπάτου:

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί στους απογευματινούς περιπάτους που διοργανώνει κάθε Τετάρτη!

Αυτή την Τετάρτη (2-8-2017) και ώρα 6.20 μ.μ., περπατάμε στο πανέμορφο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!

Ελάτε στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου 20 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη).

Σημείο συνάντησης η ΤΡΙΤΗ είσοδος του Άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (στην προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243, 6974934197 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγουhttp://www.eostripolis.gr.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων