ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στην Ανάληψη!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών  Οικολόγων συμμετέχει  στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  υπό  την αιγίδα του Δήμου  Τρίπολης, σε συνεργασία με άλλους φορείς της  πόλης,  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 05/06/2016.

Έμφαση στις φετινές εκδηλώσεις θα δοθεί στην ανακύκλωση για την οποία ο σύλλογός μας έχει πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις και δράσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ανακύκλωση, η επανάκτηση & επαναχρησιμοποίηση των χρήσιμων υλικών  και η κομποστοποίηση των οργανικών υπολειμμάτων, είτε σε οικιακό επίπεδο  είτε σε επίπεδο Δήμου, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις  για την προστασία του περιβάλλοντος . 

Την Κυριακή 05/06/2016  ο σύλλογος καλεί τα μέλη τους φίλους του και όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια μικρή  εξόρμηση στο εξωκλήσι της Ανάληψης, κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει και καθαρισμός του μονοπατιού που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι την Ανάληψη.

Το ραντεβού μας , λοιπόν,  είναι την Κυριακή 05/06/2016 στις 5.30 μ.μ. στο γεφύρι του Αγ. Νικόλα. Η σχετικά εύκολη πορεία θα διαρκέσει 30- 45 λεπτά και, αφού απολαύσουμε τον καφέ μας ή το αναψυκτικό μας στο κελί της Ανάληψης,  θα κατέβουμε στην πόλη από το ίδιο μονοπάτι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων