ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΑΟΟ: Η νέα εξόρμηση

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων εξορμά την Κυριακή 31/05/2015 στη χαράδρα του Μυλάοντα. 

 

Θα γίνει εύκολη πορεία για όλες τις δυνατότητες από το γραφικό χωριό της Ελάτης Γορτυνίας και, μέσω της υπέροχης χαράδρας του Μυλάοντα, θα καταλήξει σε 2:30 ώρες στη Βυτίνα. 

 

Η διαδρομή δίπλα στην κοίτη του ποταμού Μυλάοντα είναι καταπληκτική και προσφέρεται για όλη την οικογένεια. Η αναχώρηση του λεωφορείου του ΣΑΟΟ για την Ελάτη θα γίνει στις 09.30π.μ. από την Πλατεία Αγίου Βασιλείου, Τρίπολης. 

 

Η πορεία θα γίνει στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων για την πιστοποίηση του μονοπατιού των Αρκάδων Ποιμένων, μήκους 75 χιλιομέτρων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πεζοπορίας (European Ramblers Association – ERA).

 

Το μονοπάτι των Αρκάδων Ποιμένων που διασχίζει το γορτυνιακό τμήμα του Δυτικού και Βορείου Μαινάλου από Στεμνίτσα – Χαράδρα Λουσίου – Δημητσάνα – Ζυγοβίστι – Ελάτη – Πυργάκι – Βυτίνα – Νυμφασία – Μαγούλιανα – Βαλτεσινίκο – Λαγκάδια,  καθαρίστηκε και σηματοδοτήθηκε από τα μέλη του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων και τους εθελοντές των παραμαινάλιων χωριών της Γορτυνίας.  

 

Πιστεύουμε ότι το τεράστιο αυτό έργο (προϊόν της εθελοντικής προσφοράς της τοπικής κοινωνίας) είναι απόλυτα συμβατό με τα φυσικά και πολιτιστικά οικοσυστήματα του Μαινάλου και αποτελεί μοχλό ήπιας οικοτουριστικής ανάπτυξης της Αρκαδίας. 

 

Ας απολαύσουμε λοιπόν και εμείς και οι ξένοι επισκέπτες μας τώρα και στο μέλλον τον πολιτισμό και την ιστορία της Αρκαδίας μας με σεβασμό στη φύση και στο συνάνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων