ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΕΟ Τρίπολης: Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία

Με σεβασμό στον άνθρωπο, με ευαισθησία  για τον κόσμο γύρω μας η  κοινωνική προσφορά  είναι αναπόσπαστο κομμάτι έκφρασης των αρχών και των αξιών του Οδηγισμού.

Με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) , στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΄΄Άξιον Εστί΄΄ με συμμετοχή ενηλίκων μελών μας και ενημέρωση για συμμετοχή φίλων  του Οδηγισμού και των γονέων –κηδεμόνων των παιδιών των ομάδων μας.

 

Καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους του Οδηγισμού να στηρίξουν την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει για πρώτη φορά ο νεοϊδρυθείς Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ", για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο), τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 από 10 το πρωϊ μέχρι 4 το απόγευμα και την Τρίτη 28 Απριλίου από 9 το πρωϊ μέχρι 2 το μεσημέρι.

 

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓ.ΣΟΦΙΑ" για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα ογκολογικά του τμήματα. τη δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων