ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόσκληση στην ακολουθία των τέταρτων χαιρετισμών από τον ΣΑΟΟ

Πρόσκληση των μελών του για την τέλεση της ακολουθίας των τέταρτων χαιρετισμών, απευθύνει ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.

Η ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (20/3, 17:00) στο εξωκλήσι της Ανάληψης.

Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων σας καλεί την Παρασκευή 20/03/2015 και ώρα 17.00 στο γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης όπου θα τελεστεί η ακολουθία των τέταρτων χαιρετισμών. Αναχώρηση λεωφορείου (δωρεάν) 16.30 από Πλατεία Αγίου Βασιλείου .

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΑΟΟ διοργανώνει το Σάββατο 21  Μαρτίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, εκδήλωση  ενημέρωσης των συμπολιτών μας για το σοβαρό θέμα των στερεών αποβλήτων που απασχολεί την πόλη μας.

 

Πρέπει να συνειδητοποιηθούμε όλοι μας  και να προχωρήσουμε αμέσως σε εναλλακτικές μορφές διαχείρισης, δηλαδή διαλογή στην πηγή, επανάκτηση-επαναχρησιμοποίηση χρήσιμων υλικών, ανακύκλωση και κομποστοποίηση οργανικών.

 

Με τους τρόπους αυτούς πιστεύουμε ότι θα ελαττωθεί  ο όγκος των απορριμμάτων, συμβάλλοντας  έτσι τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην σημαντική μείωση του κόστος διαχείρισης.

 

Σήμερα και όχι αύριο πρέπει να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία  από τον Δήμο!

 

Στην  εκδήλωση  αυτή α) η ομάδα RETHINK, με την Μυρτώ  Φοίφα , θα μεταφέρει την εμπειρία της Καλαμάτας και θα κάνει επίδειξη κομποστοποίησης και β) ο Τάσος Κεφαλάς, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος της Πρωτοβουλίας  Συνεννόησης για την διαχείριση απορριμμάτων (ΠΡΟΣΥΝΑΤ), θα μιλήσει  με θέμα: "Εναλλακτική διαχείριση  απορριμμάτων" .

 

Καλούμε όλους τους Τριπολίτες να παραβρεθούν σε αυτή την εκδήλωση, από την οποία θα αποκομίσουμε γνώσεις για την συμβολή μας στην επίλυση του φλέγοντος αυτού προβλήματος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων