ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρονόπουλος στον Arcadia93,8: “ Τα τελευταία χρόνια κάνουμε πρωταθλητισμό, χαρούμενοι για την άνοδο”

 

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϋ της ΑΣΠΕΤ, Γιώργος Χρονόπουλος μίλησε στον Arcadia93,8 για την άνοδο του συλλόγου.

 

Γιώργο καλησπέρα και συγχαρητήρια για την άνοδο.

Καλησπέρα και σε σας και ευχαριστώ. Πράγματι ομοσπονδία αποφάσισε την λήξη των πρωταθλημάτων και την άνοδο των ομάδων που βρίσκονταν στην δεύτερη θέση όπως η δική μας.”

Τα συγχαρητήρια δεν είναι μόνο για την άνοδο αλλά και για την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

“Από το 2016 που ιδρύθηκε ο σύλλογος αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη χρονιά που δεν είχαμε την εμπειρία, τα υπόλοιπα χρόνια πρωταγωνιστήσαμε. Τα τελευταία τρία χρόνια δε, η ομάδα κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό σε όλα τα κλιμάκια.”

Η επόμενη χρονιά αυξάνει τις απαιτήσεις τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, έτσι δεν είναι;

Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές όμως ο σύλλογος διέπεται από οργάνωση. Μάλιστα πριν λίγη ώρα έκανα Την αίτηση της ομάδας στην Γενική Γραμματεία αθλητισμού. Τόσα χρόνια και εγώ προσωπικά και ο σύλλογος λειτουργούμε με πλήρη νομιμότητα.Έχουμε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό καθώς στην Ελλάδα δυστυχώς πολλές ομάδες δε λειτουργούν με νομιμότητα”

Εσύ Γιώργο παρακολούθησες τη σχολή προπονητών απ’ όσο ξέρουμε σωστά;

Πράγματι την προηγούμενη χρονιά παρακολούθησα την σχολή προπονητών στην Αθήνα. Για να είναι κανείς προπονητής χρειάζονται δύο βασικά στοιχεία, το ένα να είσαι γυμναστής και το άλλο να έχεις παίξει βόλεϊ για πάνω από πέντε χρόνια, εγώ έχω και τα δύο. Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε προπονητής σε κάθε άθλημα όχι μόνο στο βόλεϊ, γίνεται όποιος θέλει και αυτό είναι άδικο για όσους πληρούμε όλα τα κριτήρια.”

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα, θεωρείς πως η άνοδος θα είναι μια ευκαιρία για τις κοπέλες της πόλης να ασχοληθούν με το άθλημα;

“Πράγματι είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο αγώνισμα μας. Βέβαια κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά λόγω της πανδημίας, τι κρούσματα θα έχουμε, πως θα αντιδράσουν οι γονείς αν θα υπάρχει φόβος. Θέλω όμως να εκφράσω κάλεσμα στους δημοσιογράφους, στους φορείς και στον κόσμο της Τρίπολης να βοηθήσει στην  προσπάθεια μας  και να της δώσει την βαρύτητα που της αξίζει.”

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων