ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδική αναμέτρηση την Κυριακή στην Τρίπολη : ΑΣΠΕΤ-ΛΥΚΑΙΑ

Την Κυριακή (23/02) η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα τεθεί αντιμέτωπη με τα Λύκαια Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

"Την Κυριακή 23/02/2020 και ώρα 19:30  στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί τα Λύκαια Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο την νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου   για τον ΑΣΠΕΤ εντός έδρας πριν τα playoff ανόδου που θα δώσει για την Β΄εθνική, αφού την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μεσσήνη .

Καλούμε  το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια των  κοριτσιών προσφέροντας τους το χειροκρότημα για την δεύτερη θέση που κατέκτησαν  στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος".  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων