ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάνω από 500 SUP θα περάσουν την Κυριακή τον Ισθμό της Κορίνθου

Από το 2011 οι φίλοι του SUP περνούν από τον Ισθμό της Κορίνθου. Αυτό θα συμβεί και φέτος.

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

 

Για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνεται διάπλους της διώρυγας της Κορίνθου με SUP με συμμετοχές που ήδη Σκοπός δεν είναι να κερδίσεις αλλά να συμμετάσχεις σε κάτι τόσο μοναδικό!έχουν ξεπεράσει τις 500, νούμερο που αποτελεί και ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των πλοίων, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας που έχει καθιερωθεί για τους φίλους του υγρού στοιχείου.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, με πολυεστερικές ή φουσκωτές σανίδες, με σανίδες των 5-6 ατόμων, θα καλύψουν το μεγαλύτερο κανάλι της Ευρώπης κάνοντας κουπί όρθιοι.

Πρόκειται για έναν αγώνα πολύ ιδιαίτερο, όχι μόνο για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε συμμετέχοντα που κωπηλατεί μέσα στη διώρυγα, δίπλα στην αρχαία Δίολκο και ανάμεσα στα επιβλητικά τείχη ύψους 80 μέτρων που συνδέουν την ιστορία με τον αθλητισμό.

Πρόγραμμα διοργάνωσης*

Εγγραφές: 9:30-11:00

Ενημέρωση: 11:00-11:15

Εκκίνηση: 11:30

Απονομές: 15:30

Λήξη: 16:30

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων