ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη Ζήρεια ο Σ.Α.Ο.Ο.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων διοργανώνει εξόρμηση στη δεύτερη ψηλότερη κορυφή της Πελοποννήσου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Σ.Α.Ο.Ο. και τα μέλη του θα επισκεφθούν τη Ζήρεια ή Κυλλήνη κατά τους αρχαίους Έλληνες (υψόμ. 2.376 μ.). Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν  την πεδιάδα του Φενεού, το οροπέδιο της Σκαφίδας με τα άγρια άλογά της, τα τρεχούμενα νερά από τα τελευταία χιόνια που λιώνουν και την πανοραμική άποψη των περισσοτέρων βουνών της Πελοποννήσου.

Θα γίνουν δύο πορείες:

 Α΄ πορεία: Γκούρα Κορινθίας - Οροπέδιο Σκαφιδιάς - Χαράδρα Φαρμακίλας -   κορυφή Ζήρειας (2.376 μ.) - Γκούρα. Ώρες: 7:00 | Κατηγορία: Β.                   

Β΄ πορεία: Γκούρα Κορινθίας - Δάσος Κακοπλεύρι - Σκαφιδιά -  Άγιος Νικόλαος -Γκούρα. Ώρες: 3:30 | Κατηγορία: Α.

 Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στην καταπληκτική λίμνη Δόξα Φενεού και στο ξακουστό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.

 Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή  στις 6:30 π.µ. από την πλατεία  Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου Β. Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980, e-mail: [email protected].

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων