ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΠΕΤ: Πέρασε και από την Πύλο

Ακόμη μία νίκη κατάφεραν να πάρουν οι παγκορασίδες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα της Πύλου για την τελευταία αγωνιστική του β' ομίλου του πρωταθλήματος.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Αναλυτικά:

Άνετη νίκη με 0-3  σετ (10-25, 15-25, 11-25)  πέτυχε χθες στην Πύλο επί της ομώνυμης ομάδας  η πρωτοπόρος στην βαθμολογία ομάδα παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στην τελευταία αγωνιστική του β΄ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ. Τα  κορίτσια της Τρίπολης παίζοντας συγκεντρωμένα και αποδίδοντας πολύ ωραίο βόλεϊ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την αξιόμαχη ομάδα της Πύλου. Τις επόμενες μέρες  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανταγωνιστική β’ φάση αφού εκεί θα συμμετάσχουν οι 2 καλύτερες ομάδες του κάθε ομίλου από όλη την Πελοπόννησο, μαζί την ομάδα του ΑΣΠΕΤ  που έχει προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλό της.

Ν.Ο.ΠΥΛΟΥ  Ανδριανοπούλου, Γιαννοπούλου, Καραμπάτσου, Καλδή, Καραμπάτσου Παν., Κάστορα, Ε. , Κάστορα Ρ.                                                                                              

 

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Χρονοπούλου,  Σούντρη, Μητσοπούλου, Σιάννα, , Καραλέκα, Αλεξοπούλου,  Πετροπούλου, Δήμου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων