ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έρχεται ο Μαραθώνιος "Γρηγόρης Λαμπράκης"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Απριλίου συνέντευξη τύπου στα ραφεία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης (Ε.Ο.Σ.) από την οργανωτική επιτροπή του 3 ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» (ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιούνη στη Τρίπολη στα πλαίσιο των εκδηλώσεων των επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου.

 

 ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

Η οργανωτική επιτροπή αποτελούταν από τον υπεύθυνο του αγώνα και μέλος του Σύλλογο Δρομέων Υγείας (Σ.Δ.Υ.) Τρίπολης Γιαννόπουλο

Ανδρέα, τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ. Γκουτσιούλη Στέφανο, τον Παναγιώτη Παπαντωνίου από τον ΣΔΥ Τρίπολης, τον Παναγιώτη Καραμάνη από το

Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο) και το Βασίλη Δούρο που εκπροσώπησε τους εθελοντές του αγώνα.

Παρουσιάστηκε η προκήρυξη του αγώνα καθώς και ότι από όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η προσωπικότητα και τα οράματα του Γρηγόρη Λαμπράκη που είναι δραματικά επίκαιρα και σήμερα.

Οι σύλλογοι δήλωσαν πανέτοιμοι και κάλεσαν το λαό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής να «δώσει» μαζικό παρόν σε όλα τα επίπεδα αυτής της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο «σύνδεσμος» για τις συμμετοχές είναι:

https://goo.gl/forms/Q93MbYOxCy5uj5g22

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων