ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Run The Theatre 2019: Εκπαιδευτικές, Πολιτιστικές και Κοινωνικές Δράσεις

«Στις 5 Μαΐου ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!», μ' αυτό το σλόγκαν οι διοργανωτές του "Run the Theatre 2019" σε προσκαλούν να... τρέξεις!

Οπως αναφέρει το σχετικό Δ.Τ:
 

Στις 5 Μαΐου ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

RuntheTheatre: Εκπαιδευτικές, Πολιτιστικές και Κοινωνικές Δράσεις

 

Η Διοργάνωση του RuntheTheatre που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας,  φιλοδοξεί ,πέρα από αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, να λάβει και κοινωνικά-πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Ήδη τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση έχουν πραγματοποιηθεί και οι δράσειςμας εμπλουτίζονται!

Συνεχίζονται για ακόμα μία Διοργάνωση οι δράσεις:

Συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα: Το Run the Theatre επιθυμεί να εισάγει τους νέους  στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και να τους εμφυσήσει το πνεύμα της δια βίου άσκησης. Για τον λόγο η συμμετοχή όλων των μαθητών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου παρέχεται δωρεάν.

 

Συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας: Η Διοργάνωση από την πρώτη κιόλας χρονιά έχει συνάψει μία εξαιρετική συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίαςη οποία βρίσκεται κοντά στην Διοργάνωση εντασσόμενη στην κατηγορία του θεσμικού υποστηρικτή.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ότι στις 3,4& 5 Μαΐου 2019 το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα υποδεχθεί το κοινό του RuntheTheatre αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, από τις 11:00 έως 15:00, με ελεύθερη.

Κοινωνικές δράσεις: Μία ακόμα δράση η οποία ξεκίνησε το 2018 και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, είναι η διάθεση 1.500 μερίδων ζυμαρικών στο ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών Μεγαλόπολης με την συμβολή της Βιομηχανίας Ζυμαρικών Ήλιος.

Νέα Δράση για το 2019!

Για πρώτη χρονιά θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα«Άστα να Τρέξουν Ξανά!» τηςομάδας Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+’

Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» συλλέγει παπούτσια που βρίσκονται ξεχασμένα στο σπίτι μας, σε κάποιο ντουλάπι ή ράφι, αλλά σε καλή κατάσταση και τα διαθέτει για επαναχρησιμοποίηση σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Το πρόγραμμα ‘Άστα να τρέξουν ξανά φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Σας καλούμε όλους να προσφέρετε τα αθλητικά σας παπούτσια που δεν χρησιμοποιείτε για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας!

Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών καθώς και της γραμματείας αγώνα.

*Το συλλεχθέν υλικό του προγράμματος θα παραδοθεί στο  ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών Μεγαλόπολης.    

Η Ο.Ε. θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας , την Βιομηχανία ΖυμαρικώνΉλιωςκαθώς και την ομάδα Ινστιτούτο για τον Κόσμο για την πολύ σημαντική συμβολή και υποστήριξή τους!

 

ΔΕΙΤΕ το Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ:

https://drive.google.com/file/d/1JFPROFaYYRR4459TJS0SxHnie3eYUBQd/view

 

Το Run the Theatre 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 10, 5 & 2,5 χλμ. για όλους!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη  συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσουτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσουκαι του συλλόγου «Διάζωμα».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται στο:  https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.runthetheatre.gr/ethelontismos/

Από το Γραφείο Τύπου

 

«Ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων