ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ερχεται το Φεστιβάλ Ορεινής Ποδηλασίας Πάρνωνα

 

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2019 η Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ και ο Π.Ο.Τ. Τρίπολης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διοργανώνουν Πολιτιστικό – Αθλητικό Φεστιβάλ στα Άνω Δολιανά με τίτλο «Φεστιβάλ Ορεινής Ποδηλασίας Πάρνωνα» και διακριτικό τίτλο « 1o MTB PARNON FEST». 

 ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ  περιλαμβάνει:

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019: Διοργάνωση εκδήλωσης street food fest στον κεντρικό δρόμο των Άνω Δολιανών με τίτλο “6α Ονειρομαζέματα” από 12:00 έως 17:00, όπου θα προσφερθούν μεζεδάκια και ποτό από τους διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμβάλλουν είτε με τα δικά τους μεζεδάκια, είτε με την προσφορά ποτού ή ότι άλλου, στο κοινό τραπέζι, που θα αποτελέσει τον χώρο και την αφορμή για να συγκεντρωθούν διαφορετικοί άνθρωποι και να αισθανθούν μέλη μιας κοινότητας φίλων. 

Ταυτόχρονα στο χώρο θα λειτουργήσει και χαριστικό παζάρι. Όποιος έχει κάτι που δεν χρειάζεται (βιβλία, CD, DVD, παιχνίδια, ρούχα και άλλα αντικείμενα) και είναι σε καλή κατάσταση, το φέρνει για να εκτεθεί σε ειδικό χώρο, απ’ όπου μπορεί κάποιος άλλος να το πάρει εντελώς δωρεάν.

Η συμμετοχή στα 6α Ονειρομαζέματα είναι δωρεάν, ενώ όποιος επιθυμεί θα συμβάλλει, με όποιο ποσό θελήσει, στην συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν υπέρ του Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Μεταξουργείο (υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Άρσις)". Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται με τη συμβολή της Οργάνωσης 'Hiking for hope''.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019: Αγώνας ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ).

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Καλεντάρι 2019 της ΕΟΠ.

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ.

Κατηγορίες Αθλητών – τριών, ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΜΑΣΤΕΡΣ-OPEN

Τόπος: Διαδρομή Σιρκουι 5.5 χιλ στα Άνω Δολιανά

Διαδρομή: η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη με κορδέλες , ταμπέλες και με τόξα κατεύθυνσης.

Πρόγραμμα Αγώνων:

Ώρα εκκίνησης:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

10:00 ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ 45ΛΕΠΤΑ

10:05 OPEN ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 45 ΛΕΠΤΑ

11:00 ΕΦΗΒΩΝ:  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ

11:02 ΜΑΣΤΕΡΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ  1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ

12:30 ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων