ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο ΑΣΠΕΤ

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, με τα κορίτσια της ομάδας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση κοιτάζοντας στα μάτια την ΕΑΠ που πέρσι αγωνιζόταν στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

 

 

Αναλυτικά: 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Η Ε.Α.Πατρών τον τελικό ο ΑΣΠΕΤ τις εντυπώσεις.

Το Σάββατο 27/10/2018 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο ο τελικός του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΠ « Σπύρου Μπαλάσκα» ανάμεσα στο ΑΣΠΕΤ  Τρίπολης και την Ε.Α Πατρών . Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Πάτρας με 3-0 σετ (25-19, 25-19, 25-22). Τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κοιτάζοντας στα μάτια την ΕΑΠ που πέρσι αγωνιζόταν στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα από τον κόσμο που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.

 

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι λόγω του άγχους και του ονόματος της αντιπάλου με αποτέλεσμα η ΕΑΠ να προηγηθεί και με διαφορά 10 πόντων. Στην συνέχεια τα κορίτσια της Τρίπολης ανέκαμψαν βρίσκοντας το ρυθμό τους καταφέρνοντας να γεμίσουν το σετ με 25-19. Στο δεύτερο σετ ο ΑΣΠΕΤ μπήκε με την φόρα που είχε στο τέλος του πρώτου  καταφέρνοντας να προηγηθεί και με 5 πόντους.

 

Η ΕΑΠ κατάφερε να πλησιάσει 16-17 και να ισοφαρίσει 17-17. Σε αυτό το σημείο λάθη απειρίας της ομάδας της Τρίπολης έδωσαν το δικαίωμα στην ΕΑΠ να ξεφύγει στο σκορ και να το κερδίσει με 25-19. Στο τρίτο σετ η ΕΑΠ είχε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα 4-5 πόντων που διατηρήθηκε  μέχρι το 20.-15.Τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ  δεν κατέθεσαν τα όπλα και με μια  διαρκή αντεπίθεση πλησίασαν στο 24-22. Στο τέλος όμως η ομάδα της Πάτρας ήταν αυτή που έφτασε στο 25 και στην νίκη.

Η δεύτερη θέση που κατέκτησαν τα νεαρά κορίτσια της Τρίπολης  σε αυτή την διοργάνωση  και οι εμπειρίες που αποκόμισαν αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο για το μέλλον αρχής γενομένης από τις 25 Νοεμβρίου  που ξεκινά το γυναικείο πρωτάθλημα  αλλά και για τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και κορασίδων αφού τα κορίτσια που απαρτίζουν την γυναικεία ομάδα μετέχουν στα παραπάνω πρωταθλήματα. 

ΕΑΠ: (Μητρόπουλος) Καραμούντζου, Σταθάκη, Νικολίτσα, Συσική, Πέππα, Κουκίου, Σπανού, Μακρή, Τσουλέα, Χαιρετάκη, Οικονόμου, Ζήκου, Δέμη, Καρτνάσου

 

Α.Σ.ΠΕΤ.- ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γ.) Αλεξοπούλου Ζάβου, Κοπίτα, Νικητοπούλου, Σωτηροπούλου, Καραλέκα, Μαρίνη, Πεντεφούντη, Σενγκέργκη, Σιούντρη, Φωτοπούλου, Χρονοπούλου. Σιάννα

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων