ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Από την Τρίπολη ξεκίνησε ο Δρόμος Αθανάτων (Video)

Από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ξεκίνησε ο αγώνας υπεραπόστασης 142 χιλιομέτρων "Δρόμος Αθανάτων".

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 Τους δρομείς υποδέχθηκε και καλωσόρισε εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας, ενώ η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως. 

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Διεθνή Σύνδεσμο Αγώνων Υπεραπόστασης ΄΄ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ΄΄, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το ΔήμοΤριπόλεως, το Δήμο Σπάρτης και  το Δήμο Καλαμάτας με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας & των Σπαρτιατών Δρομέων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής .

Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας, από τα οποία αγάλματα θα περάσουν οι αθλητές:

-Το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

-Το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη

-Το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά

-Το άγαλμα της Νίκης με τις μορφές του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσα) και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Ο τερματισμός του αγώνα έχει οριστεί για σήμερα Σάββατο  27 Οκτώβρη 2018 στην  κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στις 19.00 μ.μ.

Δείτε το βίντεο από την εκκίνηση

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων