ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκριση στην επομένη φάση του κυπέλλου για τον ΑΣΠΕΤ

Την πρόκριση εξασφάλισε στην επόμενη φάση του κυπέλλου γυναικών ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επικρατώντας την Κυριακή το απόγευμα στο Ναύπλιο της Γ.Ε. Ναυπλίου  με 0-3 σετ. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Ήταν το πρώτο παιχνίδι για φέτος για τα  κορίτσια της Τρίπολης  οι οποίες  έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αγωνιστική ετοιμότητα παρόλο που η ομάδα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας.  Έπαιξαν ωραίο βόλεϊ βγάζοντας  κάποιες εντυπωσιακές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Η εύκολη επικράτηση έδωσε την δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να κάνει αλλαγές  δοκιμάζοντας  και τις πιο μικρές αθλήτριες αλλά και διάφορα  σχήματα. 

Η ομάδα της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση  του κυπέλλου μια εκ των Ολυμπιάδας Πατρών  , Ε.Α.Πατρών (ομάδες β΄εθνικής κατηγορίας ) και Παναχαϊκής .

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων