ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Extreme Stunt Shows στο 13ο Motor Festival της Πελοποννήσου!

Θέαμα που θα… κόψει την ανάσα το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου.

 

 

Το Νο 1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα ετοιμάζεται να καταπλήξει και την Πελοπόννησο! Το τριήμερο 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων,  το 13ο Motor Festival! Η καθιερωμένη εδώ και καιρό, πλέον, ως μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στη χώρα μας, που σε κάθε event παρουσιάζεται  ακόμη πιο μοναδική, ενώ τα έχει στην κυριολεξία όλα!

 

Drift Shows, Motocross Shows, Trial and Freestyle shows, 4X4 Shows, Super Cars Shows, Dragster Shows, Rally Shows, Track Shows, Fire & Dance Shows, Shows με τρακτέρ κι όχι μόνο, δίπλα στην Έκθεση του Motor Festival, με ό,τι πιο σύγχρονο από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

 

Ασφαλώς μιλάμε για θέαμα που θα κόψει την… ανάσα, καθώς πέραν των παραπάνω το 13ο Motor Festival θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα κόκκινα με τα μοναδικά Car & Motorcycle Extreme Stunt Shows!

 

Ο Alipiev, ένας από τους καλύτερους Stunt Man της Ευρώπης,  έρχεται στην Κόρινθο από τη Βουλγαρία για να ξεπεράσει οτιδήποτε άλλο έχουμε ζήσει στην ιστορία του Motor Festival.  Πρόκειται για έναν Stunt Show Man με συμμετοχή σε παγκόσμιες διοργανώσεις και διαγωνισμούς Stunt που τον έχουν πλέον κατατάξει ως έναν από τους πιο θεαματικούς οδηγούς σε διεθνές επίπεδο. Μια «τεράστια» παρουσία που ανεβάζει το επίπεδο και το θέαμα στα μηχανοκίνητα Shows.  Μαζί τους και ένας από τους κορυφαίους Car Stunt Show Μen οδηγούς της Ελλάδας. Ο Καλαματιανός Γιώργος Παναγόπουλος, ο άνθρωπος που έφερε επίσημα το Drift στην Καλαμάτα, είναι έτοιμος κι αυτός για τη δική του μοναδική παράσταση!

 

Από το χώρο της μοτοσυκλέτας έρχονται στην Κόρινθο οι «τρελοί» της Θεσσαλονίκης. Οι Greek Stunt Riders, μια ιδιαίτερη ομάδα νέων αναβατών από τη Θεσσαλονίκη που εξειδικεύεται στους αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα και σε ξεχωριστά και άκρως εντυπωσιακά stunt shows, θα είναι στο Motor Festival. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Πούλιος και Σάκης Νάκης, έχοντας μαζί τους τον Διονύση Κανδίλα από την Αθήνα, είναι έτοιμοι με πολλή διάθεση και τρέλα να φέρουν πανικό στην αρένα του φεστιβάλ! 

 

Ο Λευτέρης Πίππος, ο μοναδικός οδηγός που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε ταχύτητα και Trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα μοτοσυκλέτας, επιστρέφει στο Motor Festival πολύ ανανεωμένος για ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό Trial Show. Κοντά του  και ο Μάριος Πολυχρονιάδης  ένας Urban Trial - x Rider, ο οποίος έχει στην κυριολεξία στόχο του να ξεπερνά το οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκει στο δρόμο του. Πρόκειται για δύο οδηγούς που πραγματικά θα ανεβάσουν το θέαμα στα ύψη.

 

Και τα extreme shows δεν σταματούν στην μηχανοκίνητη αρένα, η οποία θα είναι στημένη ακριβώς δίπλα στο νερό στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου. Extreme Stunt Flyboarding Shows και shows με Jet Ski, αλλά και ένα Show – μυστικό, που το κρατούν έκπληξη η διοργανώτρια ΕΛ Hero και ο διοργανωτής  Μιχαλης Κοντιζάς, θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο και τον πιο απαιτητικό θεατή.

 

Το… ραντεβού έχει δοθεί. Από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου για το πιο φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό eventτης μηχανοκίνησης. Λεπτομέρειες για το φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα του Motor Festival στο διαδίκτυο (motorfestival.gr), αλλά και στο facebook. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων