ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στον 4ο Ημιμαραθώνιο Δολιανών

 Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές του 4ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Περισσότεροι από 210 ενήλικες έχουν εγγραφεί συνολικά στους δυο αγώνες δρόμου της διοργάνωσης. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εγγραφές θα γίνονται το πρωί της Κυριακής για τη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών στον παιδικό αγώνα ενώ οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής.

Στις 8.30 θα ξεκινήσει ο παιδικός αγώνας δρόμου, στις 9.00 ο ημιμαραθώνιος και στις 9.30 ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων. Οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στη 1.00.

Πέρα από τους αγώνες, το Σάββατο 16 Ιουνίου θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις. Από τις 14.00 έως τις 16.00 θα υπάρχουν παιχνίδια επιβίωσης από την ομάδα 5ente στην «Κοσμογωνιά». Από τις 16.30 έως τις 18.00 ο πιστοποιημένος δάσκαλος yoga Μάριος Ηρακλέους θα παραδίδει μαθήματα yoga στη φύση, ενώ στις 20.00 Οι σπηλαιολόγοι ορειβάτες Κυνουρίας SOK θα παρουσιάσουν τον εξοπλισμό τους και τη χρήση του στην αναρρίχηση και τη σπηλαιολογία, μαζί με μια επίδειξη τεχνικών κατάβασης από μεγάλο ύψος.

Θα λειτουργήσει επίσης γραμματεία το απόγευμα του Σαββάτου από τις 18.00 έως τις 20.00 για την παραλαβή αριθμών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το Σάββατο 16 όσο και την Κυριακή 17 Ιουνίου το Ιστορικό και Εθνογραφικό Μουσείο Δολιανών θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων