ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δέσμευση Τατούλη για αναβαθμισμένους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους

Το στόχο της Περιφέρειας να είναι το 2019 όλοι οι αθλητικοί χώροι απολύτως αναβαθμισμένοι και ασφαλείς επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έδωσε το παρών στα Παπαφλέσσεια 2018 που έγιναν στην Καλαμάτα, δήλωσε ότι η Περιφέρεια εκτελεί έργα σε όλους τους αθλητικούς χώρους, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες και δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τα Παπαφλέσσεια και τα επόμενα χρόνια.

 

Η φετινή διοργάνωση, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης  ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Αλέξης Χαρίτσης, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, συνέπεσε με τα 130 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα του Μεσσηνιακού και με την ευκαιρία αυτή, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τίμησε τον Λούη Τσάτουμα, τον κορυφαίο Πελοποννήσιο αθλητή στίβου, αλλά και του Μεσσηνιακού, των τελευταίων ετών για την συνολική του προσφορά. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων