ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

5 μετάλλια για τον ΑΟ.ΠΟ.Τ. Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ελπίδων! (Photos)

Νέα  καταπληκτική εμφάνιση  σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης  στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwon-do itf Νέων Eλπίδων.

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Με 1 χρυσό, 2 Αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης  από το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε  το Σάββατο 12 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου "Σοφία Μπεφόν"  από τον Α.Γ.Σ Κερατσινίου υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Ελλάδος με τη συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. 

 Ο Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης συμμετείχε με 15 αθλητές , 8 στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων και 7 στις  κατηγορίες  παίδων-κορασίδων- νεανίδων και γυναικών. Οι διακρίσεις του Α.Ο. ΠΟ.Τ ήταν οι εξής: 

Ιωάννα  Βιτάλι- Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία tul 2dan  Γυναικών

Κατερίνα Κωστοπούλου – Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία tul 2-1 gup Νεανίδων και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία μονομαχίες -52 

Ανδρέας Ζαρακοβίτης -  Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία tul 6-5 gup  Παίδων 06-07. Με 3 νικηφόρους αγώνες ο Ανδρέας  παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις για δεύτερη φορά απέδειξε την αξία του φτάνοντας στον τελικό!

Διονύσης  Πάλλα – Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία  μονομαχίες  Παίδων 06-07 

Αξιοπρεπείς εμφανίσεις σημείωσαν επίσης και οι Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Παζιούρος και Αθανασία Μπουλουγούρη!

Οι επιτυχίες στους  αγώνες των κατηγοριών παμπαίδων και παγκορασίδων  έφεραν πολλά χαμόγελα και πανηγυρισμούς στο σύλλογο , καθώς  το νέο αίμα σημείωσε  εξαιρετική εμφάνιση παρά το γεγονός ότι για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη τους εμφάνιση! Την ομάδα  πλαισίωσαν οι αθλητές Σπύρος Βαρδουνιώτης, Χαράλαμπος  Γεωργόπουλος, Ιωάννης Μανώλης, Κωνσταντίνα Μανώλη, Άγγελος  Ρίμπας, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Αντώνης  Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος  Μπίνος. 

   Στο πλευρό μικρών και μεγαλύτερων αθλητών  στάθηκε όπως πάντα ο προπονητής Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος  καθώς και η πρωταθλήτρια του συλλόγου Ιωάννα Κωστοπούλου οι οποίοι στήριξαν ψυχολογικά και καθοδήγησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες πανηγυρίζοντας τις νέες μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Και οι δύο δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την τόσο ελπιδοφόρο εμφάνιση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων