ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγώνες αργής ποδηλασίας το Σάββατο στην Τρίπολη

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης προσκαλούν όλους τους κατοίκους της πόλης το Σάββατο 12 Μαϊου 2018, στις 11 π.μ. στην Πλατεία Άρεως, για να συμμετέχουν  στους αγώνες αργής ποδηλασίας ενάντια στο ντόπινγκ.

 

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Το έργο #DopOut που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus - για τον Αθλητισμό, απευθύνεται σε νέους (15 -18 ετών) σχετικά με το ντόπινγκ και την «φαρμακολογική ρύπανση» (χρήση ναρκωτικών και συνταγογραφούμενων φαρμάκων) στον αθλητισμό. Στo πρόγραμμα συμμετέχουν ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ISCA) και η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) και δράσεις πραγματοποιούνται σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σλοβενία και Τουρκία)

Στην Ελλάδα, το έργο υλοποιείται στην Θεσσαλονίκη και την Τρίπολη από την Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ ως εθνικός εταίρος σε συνεργασία με την σχολική μονάδα του Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ  Τρίπολης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων