ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Run the Theatre 2018! (VIDEO)

"Στις 6 Μαΐου ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας"! Αυτό είναι το σλόγκαν του 2ου αγώνα δρόμου της Μεγαλόπολης που θα διεξαχθεί στις 06/05/2018.

 

Μπάγιερν Ρεάλ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου με τις λεπτομέρειες:

"Το Run the Theatre 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στον Δήμο Μεγαλόπολης και περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.  

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

 

Ο αγώνας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών:

⦁ Όλες οι διαδρομές είναι κυκλικές, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να πραγματοποιηθούν μπροστά από την Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης. 

⦁ Για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των 10 χλμ. και των 5 χλμ. θα χρησιμοποιηθούν συστήματα της Ολλανδικής εταιρείας MyLaps, ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

⦁ Ο σταθμός υποστήριξης θα παρέχει στους δρομείς των 2,5 & 5 χλμ. εμφιαλωμένο νερό ενώ για τον αγώνα των 10 χλμ. ο σταθμός θα παρέχει στους δρομείς εμφιαλωμένο νερό κατά την πρώτη στροφή και ισοτονικό ποτό κατά τη δεύτερη στροφή (7,5 χλμ.).

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα αγωνίσματα και χάρτη των διαδρομών μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Δρομέα: https://www.runthetheatre.gr/odigos-dromeon/ 

 

Πλούσιο Πακέτο Συμμετοχής:

⦁ Αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές μέχρι 23 Απριλίου 2018, για τα 10 χλμ. &5 χλμ.).

⦁ Chip χρονομέτρησης (για τους αγώνες των 10 χλμ. &5 χλμ.).

⦁ Επίσημο T-Shirt.

⦁ Αναμνηστικό μετάλλιο.

⦁ Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με αναγραφόμενο τον χρόνο τερματισμού (για τους αγώνες των 10 χλμ. & 5 χλμ.).

⦁ Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

⦁ Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

⦁ Πλήρης υγειονομική κάλυψη.

⦁ Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/ 

Λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε στον δικτυακό χώρο της Διοργάνωσης: https://www.runthetheatre.gr/  και https://www.facebook.com/RunTheTheatre/ "

To promo video:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων