ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη και πρόκριση για τις Παγκορασίδες του ΑΣΠΕΤ

Την πρόκρισή της στη Β' φάση και στις 20 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου εξασφάλισε η ομάδα Παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ.

  Λίβερπουλ Ρόμα  

 Χθες Κυριακή επικράτησε άνετα του ΑΠΟΕΛ Μολάων με 3-0 σετ ( 25-7,  25-12,  25-22) στο τελευταίο παιχνίδι του Δ΄ ομίλου του πρωταθλήματος  της ΕΣΠΕΠ –ΕΟΠΕ.

 Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ήταν εμφανώς καλύτερος στα δυο πρώτα σετ μην αφήνοντας περιθώρια  στους Μολάους να αντιδράσουν. Στο τρίτο σετ  οι αρκετές αλλαγές με  κορίτσια που πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος  είχε σαν αποτέλεσμα  να προηγηθεί η ο ομάδα των Μολάων με 18-21, ο Ασπετ ισοφάρισε σε 22-22. Αρκετός κόσμος  βρέθηκε χθες στις κερκίδες του κλειστού της Τρίπολης για να ενισχύσει τις προσπάθειες των κοριτσιών του ΑΣΠΕΤ.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:( Χρονόπουλος Γ.) Σιούντρη , Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Κοπίτα, Παπαλιά –Βρεττού ,Μαρίνη, Ζάβου, Τριάντου, Σιακωτού.

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ: ( Σμυρναίος) Πέρδικα, Μπαρμπαρούση, Πρίφτη, Κατσουράνη, Καρακίτσου, Τσουτρίζου, Κολλιάκου,  Αύρα, Καρακίτσου Αντ. Σπυριδάκου.

Η πρόκριση της ομάδας των Παγκορασίδων αποτελεί  μια σημαντική επιτυχία στην πρώτη χρονιά συμμετοχής των παγκορασίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και βέβαια έρχεται  ως συνέχεια  των επιτυχιών των κορασίδων που προκρίθηκαν και αυτές στη β φάση του πρωταθλήματος τους  αλλά και της γυναικείας ομάδας όπου εξασφάλισε ως δευτεραθλήτρια   την συμμετοχή της  στα play off  όπου θα αγωνιστεί για μια θέση στο finalfour  με τον πρώτο να παίρνει το εισιτήριο για την β΄εθνική κατηγορία. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων